Generelle betingelser

Forretningsbetingelserne er senest opdateret den 01-07-2018

Din brug af SteamRex ApS (herefter kaldet ”SteamRex”) online platform www.steamrex.dk (herefter kaldet ”Platformen”) betragtes som en accept af SteamRexs forretningsbetingelser inklusiv SteamRexs politik for behandling af personoplysninger og cookie-politik samt til enhver tid øvrigt gældende retningslinjer (samlet kaldet ”Betingelser”). Du bekræfter endvidere, at du er fyldt 18 år. Såfremt du ikke kan acceptere SteamRexs Betingelser, må du ikke registrere dig som hverken bruger eller Steamer på Platformen. SteamRex forbeholder sig ret til at ændre Betingelserne.

1. Indledning

1.1. Driften af hjemmesiden varetages af SteamRex ApS CVR. nr. 39314088,

Arveprinsensvej 6,

2000 Frederiksberg,

e-mail: [email protected]

2. Ydelser

2.1. SteamRexs Platform faciliterer en bookingfunktion, som gør det muligt for dig at booke rengøring af din bil hos en person, som tilbyder rengøringsydelser (herefter kaldet ”Steamer”) på Platformen. SteamRex og de enkelte Steamere står ikke i et over-underordnelsesforhold til hinanden, og Steamere fungerer således som selvstændigt virkende tredjemænd (Freelancere). Platformen indeholder og giver adgang til faktuelle oplysninger, som gør det muligt for SteamRex at facilitere kontakt mellem brugere af Platformen og Steamere.

2.2. Rengøringsydelserne (herefter kaldet ”Ydelser”) administreres og udføres af de Steamers (private eller erhvervsaktører), der tilbyder deres Ydelser via Platformen.

2.3. Ved din brug af Platformen accepterer du, at SteamRex ikke påtager sig ansvar for den/de leverede ydelser, som leveres af en Steamer, samt at SteamRex ikke er ansvarlig i forbindelse med tvister mellem dig og en Steamer eller øvrigt. Steamers levering af Ydelser vil dog være dækket af forsikring, jf. afsnit 9 nedenfor.

2.4. Ydelser omfatter kun rengøring af biler som er almindeligt brugsbeskidte.  

3. Om at booke Ydelser via Platformen

3.1. Booking af ydelser sker til enhver tid udelukkende via Platformen. Support er tilgængelig via chat eller email på www.steamrex.com eller [email protected] mandag-fredag: kl. 8.00-21.00, weekender/helligdage kl. 10.00-14.00

4. Kommunikation

4.1. SteamRex har ret til at kommunikere direkte til alle brugere af Platformen i forbindelse med levering af Ydelsen via e-mail, telefon, app-notifikationer, sociale medier og kommunikations-apps.

5. Fortrydelsesret

5.1. Ved din booking giver du dit udtrykkelige samtykke til, at din Steamer kan gå i gang med at levere Ydelsen, og at fortrydelsesfristen ophører, når Ydelsen er leveret. Hvis du fortryder, inden Ydelsen er færdigleveret (mens Ydelsen står på), er din Steamer berettiget til at opkræve rimelig betaling for det arbejde, der allerede er udført og dermed leveret.

5.2. Hvis du ønsker at fortryde din booking, skal du logge på din konto og annullerer den, inden Ydelsen er leveret. Er din bestilling bekræftet skal annulleringen ske senest 24 timer inden det bekræftede ankomsttidspunkt.

6. Nøgler

6.1. Du skal selv stå for nøgleoverdragelse i samarbejde med din Steamer. SteamRex påtager sig ikke noget ansvar for bortkommelse af nøgler eller lignende.

7. Betaling

7.1. Med mindre andet fremgår, skal brugere af Platformen følge de til enhver tid gældende retningslinjer for booking og betaling for Ydelser. Bruger og Steamer kan ikke fravige de priser, der er fastsat af SteamRex. Enhver omgåelse medfører øjeblikkelig eksklusion fra Platformen.

7.2. Dine kortoplysninger bliver håndteret af ePay A/S, som har det højeste sikkerhedsniveau inden for online betalingsløsninger. SteamRex har således ikke adgang til dine kortoplysninger og kan ikke gøres ansvarlig for eventuelt misbrug af dine kortoplysninger.

7.3. Du kan slette, forny eller ændre dit kort inde under konto på din profil.

7.4. Når Ydelsener udført, trækkes dét beløb fra dit kreditkort, som blev oplyst ved booking af Ydelsen, hvorefter SteamRex fremsender en kvittering til din e-mailadresse.

7.5. Den totale pris for den købte ydelse fremgår af din kvittering. Der er ingen ekstra gebyrer ud over den angivne total pris. Hvis din Steamer er momsregistreret fremgår det af din kvittering. Hvis din Steamer ikke er momsregistreret, vil der kun være moms af SteamRexs servicegebyr, hvilket også fremgår af din kvittering.

7.6. SteamRex accepterer udelukkende kortbetaling via fx Visa, Visa/Dankort, Visa Electron og Mastercard. Din kortbetaling vil førstblive trukket, når Ydelsener udført hos dig. Hvis du tilbagevendende booker rengøring, forløber det helt automatisk, og du er fri for at betale girokortgebyr, hver gang du skal betale for en Ydelse.

7.7. For at stille Platformen til rådighed opkræver SteamRex et servicegebyr af Ydelsens totalpris alt efter valgte ydelser.

7.8. Til dækning af transaktionsomkostninger opkræves et administrationsgebyr på 5 kr. inkl. moms. SteamRex forbeholder sig retten til at ændre/forhøje prisen for Ydelserne. Eventuelle prisstigninger vil fremgå af Platformen og gælder for alle fremtidige ydelseryes.

8. Afbestilling eller ændringer for booket aftale

8.1. Du kan ændre din aftale ved at kontakte os via e-mail ([email protected]). Du har mulighed for at aflyse eller ændre din booking frem til 24 timer før den bookede aftale.

8.2. Hvis aftalen ikke er afbestilt eller ændret rettidigt, forbeholder SteamRex sig retten til at opkræve Ydelsens fulde pris.

9. Skader og Forsikring

9.1. En Steamer hyret gennem Platformen er dækket af forsikring i tilfælde af et skader/uheld på arbejdsstedet. Bemærk at skader på ruder som f.eks. stenslag skal angives når du foretager en bestilling.

10. Reklamation

10.1. Reklamation over leveret Ydelse skal ske indenfor 5 dage via e-mail, hvor du vedlægger billeder og beskrivelse af problemet.

11. Opsigelse

11.1. Du kan opsige din bestilling til hver en tid, dog senest kl. 17:00 dagen før en booket aftale.

11.2. Du kan få slettet alle dine informationer ved at kontakte SteamRex på e-mail, brev, telefon eller via Platformen. Du modtager herefter en bekræftelse af din opsigelse på e-mail. Hvis du skriver til os på e-mail, får du bekræftelse i løbet af to arbejdsdage. Din aflysning/ændring vil dog stadig tælle, hvis den er modtaget rettidigt (senest kl. 17:00 dagen før en booket aftale).

11.3. SteamRex kan til enhver tid opsige eller suspendere din ret til at anvende Platformen ved at give dig skriftlig meddelelse.

12. Skat

12.1. SteamRex er ikke ansvarlig for Steamers eventuelle afregning af skat, moms, mv., da det påhviler hver enkelt Steamer at håndtere afregning af skat, moms, mv. i forbindelse med udførte Ydelser i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning. SteamRex instruerer dog alle Steamers til, hvordan man indberetter SKAT og forbeholder sig retten til at ekskludere Steamers fra platformen, såfremt de ikke betaler SKAT.

13. Forbud mod direkte eller skjult markedsføring på Platformen

13.1. Direkte eller skjult markedsføring på Platformen fra brugere på egne eller andres vegne er ikke tilladt. Enhver handling i strid med dette medfører øjeblikkelig suspension fra Platformen.

14. Personoplysninger

14.1. Du skal oprette dig som bruger på Platformen med en privat konto til eget brug for at booke en Ydelse. Du er ikke berettiget til at dele dit password eller lignende. Du er fuldt ansvarlig for de aktiviteter, som sker via din brugerprofil og konto og SteamRex fraskriver sig ethvert ansvar i den forbindelse. Hvis du får mistanke om, at der har været uautoriseret brug af din konto på Platformen, skal du øjeblikkeligt kontakte SteamRex.

14.2. SteamRex registrerer og behandler ingen følsomme personoplysninger.

14.3. For at blive bruger på Platformen skal du indtaste følgende oplysninger, som du ved oprettelsen giver SteamRex samtykke til at registrere og behandle: Navn, telefonnummer, e-mail. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere Ydelsen til dig.

14.4. SteamRex indsamler de oplysninger, du giver direkte til os, såsom når du opretter eller redigerer din konto, anmoder om Ydelser, kontakter kundesupport eller på anden måde kommunikerer med os. Disse oplysninger kan omfatte: e-mail, telefonnummer, betalingsmetode, Ydelser, bookingmeddelser og andre oplysninger, som du vælger at give til os i forbindelse med oprettelse af din profil.

14.5. Oplysninger om brug og præferencer: Vi indsamler oplysninger om, hvordan du interagerer på Platformen ved booking af Ydelser, udtrykte præferencer og valgte indstillinger. I nogle tilfælde indsamler vi oplysninger ved hjælp af cookies og lignende teknologier, der opretter og vedligeholder unikke identifikatorer. Du kan læse mere i vores erklæring om på hjemmesiden. Vi kan også indsamle oplysninger fra samarbejdspartnere, applikationer, sociale medier og lignende.

14.6. Du giver samtykke til at modparten, i de på platformen formidlede opgaver, kan afgive anmeldelser. For at sikre, at anmeldelser er relevante og valide, foretager SteamRex løbende stikprøvekontrol heraf.

14.7. Log-oplysninger: Når du anvender Platformen, indsamler vi server-logs, der kan omfatte oplysninger såsom IP-adresse, adgangsdato og -tidspunkt, app-funktioner eller viste sider, app-nedbrud og andre systemaktiviteter, browsertype samt det tredjeparts websted eller tjenesteydelse, du benyttede, før du interagerede med vores Platform.

4.8. Brug af oplysninger. Vi bruger de oplysninger, vi indsamler om dig, til at levere, vedligeholde og forbedre vores Platform, herunder for eksempel muliggøre betalinger, sende kvitteringer, facilitere Ydelser og evt. andre produkter, som du anmoder om (og sende relaterede oplysninger), udvikle nye funktioner, yde kundesupport til dig og Steamere, udvikle sikkerhedsfunktioner, godkende brugere og sende produktopdateringer samt administrative meddelelser, udføre interne transaktioner for eksempelvis at forebygge svindel med og misbrug af Platformen, finde softwarefejl og operationelle problemer og overvåge samt analysere tendenser i aktiviteter og brug. Vi kan endvidere bruge oplysningerne til at muliggøre kommunikation mellem dig og en Steamer samt sende beskeder til dig, som vi mener kan have din interesse, herunder oplysninger om produkter, tjenesteydelser, reklamekampagner, og nyheder fra SteamRex.

14.9. Deling af oplysninger. Vi kan dele dine oplysninger med Steamere og andre samarbejdspartnere relevante for levering af Ydelsen, så de kan levere den Ydelse, du beder om. Platformen kan også integreres med funktioner til deling på sociale medier og andre relaterede værktøjer, der giver dig mulighed for at dele dine handlinger på Platformen med andre apps, websteder eller medier, eller omvendt. Din brug af sådanne funktioner aktiverer deling af oplysninger med venner og offentligheden, afhængigt af dine indstillinger til deling på sociale medier.

14.10. Analyse og markedsføringstjenester der leveres af andre. Vi kan anvende dine oplysninger i forbindelse med analyse og markedsføringstjeneste, der leveres af samarbejdspartnere med henblik på at levere varer eller tjenesteydelser bredt relateret til Ydelsen.

14.11. Du kan til enhver tid rette dine kontooplysninger ved at logge ind på Platformen. Vær opmærksom på, at i nogle tilfælde kan vi beholde visse oplysninger om dig, som det er påkrævet ved lov, eller til lovlige forretningsmæssige formål i den udstrækning, det er tilladt i henhold til lovgivningen.

14.12. Indsigt og sletning af oplysninger. Du har i henhold til lov om personoplysninger ret til at gøre indsigelse mod såvel indsamlingen som de videre behandling af nævnte oplysninger, og kan med visse lovbestemte undtagelser få besked af SteamRex, som er dataansvarlig, om, hvilke oplysninger, der indsamles om dig. Du har også ret til at tilbagekalde et samtykke.

14.13. Klage over behandlingen af personoplysninger. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan det ske til den dataansvarlige (DPO), der kan kontaktes på [email protected] eller til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, [email protected]

15. Cookies

15.1. SteamRexbruger cookies og andre identifikationsteknologier på vores Platform, mobilapplikationer, elektroniske kommunikationsmedier til en række formål, bl.a. til at verificere brugere, huske brugerpræferencer og -indstillinger, analysere trafikken og tendenser på webstedet og generelt til at forstå online adfærd og -interesser hos de mennesker, der bruger vores Platform. Her kan du læse mere om de typer af cookies, vi benytter, hvorfor vi bruger dem, og hvordan du kan udføre dine valg.

15.2. Du har ret til at vælge, om du vil accepterer cookies eller ej. De er dog en vigtig del af, hvordan vores Platform fungerer, så du bør være opmærksom på, at hvis du vælger at afvise eller fjerne cookies, kan det påvirke Platformens tilgængelighed og funktion.

15.3. De fleste webbrowsere er som standard indstillet til at acceptere cookies. Hvis du ønsker det, kan du normalt vælge at indstille din browser til at fjerne eller afvise browser cookies. For at gøre dette, skal du følge de instruktionerne i browseren, der normalt findes under menuen „Hjælp“ eller „Indstillinger“. Nogle eksterne parter giver også mulighed for at afvise deres cookies ved at klikke direkte på fravalgslinket. Vi har angivet de tilfælde, hvor det er muligt i tabellen ovenfor. 16. Lovvalg og værneting

16.1. SteamRexs betingelser er undergivet dansk ret. Alle aktiviteter mellem SteamRex, dets brugere samt Steamere anses for udført i Danmark.

16.2. Tvister skal afgøres ved Københavns Byret.