Chat med os

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker at høre mere om vores produkter og priser eller har spørgsmål til din bestilling. Vi svarer på spørgsmål alle dage fra kl. 08:30 til 19:00

Skriv til os

Ofte stillede spørgsmål

Vi kører alle ugens dage fra klokken 07:00 til 19:00, og kommer både privat eller på dit arbejde. Har vi ledige steamere kan vi komme med 2 timers varsel, men book gerne i god tid – så har vi bedst mulighed for at komme når du ønsker.

Vi dækker i øjeblikket nedenstående område, men udvider hele tiden, så hold øje med siden.

Du kan selv vælge om vi skal rengøre bilen indvendigt, udvendigt eller begge dele. På siden produkter og priser kan du vælge din bil og se præcist hvad vores service inkluderer.

På siden produkter og priser kan du vælge din bil og se alle priser for netop din model.

Vi har alt med, inkl. vand og generator. For at gøre bilen ren skal vi kunne komme til så ta’ gerne børnenes cykler ud af bagagerummet inden vi ankommer. Alternativt kan du mod et tillæg lade os tømme bilen for dig. 

Prisen er alt inklusiv herunder kørsel til din valgte adresse.

Når du opretter en profil tilknytter du et betalingskort. Det er gratis at være tilmeldt, og vi trækker først beløbet for din bestilling når vi er færdige med opgaven. Det er ikke muligt at betale kontant.